Z-Press en Visser & Visser huren in Dordrecht

M7 Real Estate Netherlands heeft voor zijn fonds M7 Ereip II Dutch Propco 1 twee verhuurtransacties gesloten op het bedrijvenpark Klein Amstelwijck te Dordrecht.

Z-Press Holding heeft de huur voor de kantoorgebouwen aan de Amstelwijckweg 11 en 15 langjarig verlengd. De uitgeverij van sportbladen en leverancier van signage zal in de nieuwe situatie 1205 m² kantoorruimte, 106 m² archiefruimte en 32 parkeerplaatsen huren aan de Amstelwijckweg 11 huren, en daarnaast 145 m² kantoorruimte aan de Amstelwijckweg 15.

Accountants- en advieskantoor Visser en Visser Diensten huurt per 1 oktober 2017 633 m² kantoorruimte en 20 parkeerplaatsen aan de Amstelwijckweg 15.

Voor de verhuurtransactie met Visser en Visser Diensten trad Waltmann Bedrijfshuisvesting, in collegiale samenwerking met Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting, op namens verhuurder M7.

Met deze deals is één kantoorvilla volledig langjarig verhuurd. In de andere kantoorvilla is nog 500 m² van de in totaal 2000 m² beschikbaar.

M7 Real Estate is een pan-Europese investeerder en asset manager gespecialiseerd in multi-let real estate. Het bedrijf heeft ruim 125 medewerkers, die werken in het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Portugal, Tsjechië, Kroatië, Polen, Hongarije, Luxemburg en Slowakije. M7 managet een portfolio van circa 600 objecten bestaande uit 13,7 mln m² met een waarde van ruim € 2,4 mrd. Joint venture partners zijn Oaktree Capital Management, Starwood Capital, HIG Capital, Goldman Sachs International and M&G Investments.