Xenos huurt in winkelcentrum Hoogvliet in Rotterdam

Kroonenberg Groep verhuurt langjarig aan Xenos 420 m² winkelruimte op de begane grond in winkelcentrum Hoogvliet in Rotterdam.

Het huurcontract is 1 september ingegaan. Na een korte inbouwperiode zal de winkel deze herfst de deuren openen.

Xenos is een keten van woon-, huishoud- en cadeauwinkels en heeft bijna 150 winkels in Nederland.

Kroonenberg heeft met twee bestaande huurders in Hoogvliet in de afgelopen periode een nieuw huurcontract afgesloten. Binnenban Kledingreparatie is verhuisd. In de nieuwe en grotere winkel wordt de bestaande dienstverlening aangevuld met de verkoop van kostuums.

De Intuïtie verhuist dit najaar ook aan de Binnenban. In de nieuwe winkel zullen ze hun aanbod aan edelstenen, sieraden en cadeauartikelen verder uitbreiden.

Tot slot heeft Kroonenberg Groep met de traditionele kapper en barbier Broers Barbershop een huurovereenkomst gesloten voor een winkel aan de Binnenban. Zij zullen dit najaar hun winkel openen.

Kroonenberg Groep kijkt naast de invulling van het aanbod aan winkels continu naar verdere mogelijkheden om winkelcentrum Hoogvliet te optimaliseren. Zo werden in de afgelopen jaren op verschillende locaties in het centrum in totaal 47 appartementen gerealiseerd in voormalige winkelruimtes op de eerste verdieping.

Kroonenberg Groep wordt in de verhuur van Hoogvliet geadviseerd door Briq Real Estate.