Woonzorg levert tweede vernieuwde gebouw van Huis in de Duinen op

Vandaag heeft Woonzorg Nederland in Zandvoort het tweede vernieuwde gebouw van woonzorgcomplex Huis in de Duinen opgeleverd.

Het pand is verhuurd aan Kennemerhart voor intramurale zorg. Het nieuwe gebouw telt 97 kleinschalige woonvoorzieningen voor ouderen die complexe zorg nodig hebben.

Wooncentrum Huis in de Duinen staat aan de rand van Zandvoort aan de Herman Heijermansweg. Het woonzorgcomplex bestaat uit zes gebouwen. Twee van die zes gebouwen zijn vernieuwd, waarvan het tweede gebouw nu is opgeleverd. Het eerste vernieuwde gebouw is in augustus 2022 opgeleverd en overgedragen aan Hartekamp Groep.

Het nieuwe Huis in de Duinen is er niet alleen voor de bewoners, maar ook voor senioren in de omgeving. Zij kunnen gebruikmaken van ontmoetingsruimte Het Paviljoen in het gebouw, voor bijvoorbeeld een kopje koffie of een georganiseerde activiteit. Zo vervult de ontmoetingsruimte een verbindende sociale functie in de wijk. Ook de buitenruimte en de tuin zijn vernieuwd, afgestemd met de zorgpartijen en afdeling stedenbouw, landschap en verkeerskunde van de gemeente.