Wendela Raas benoemd tot honorair professor vastgoedrecht Universiteit Dubai

Wendela Raas, advocaat en managing partner van Dentons Boekel, is honorair benoemd tot professor aan Amity University Dubai, ter erkenning van haar positie op het gebied van vastgoedrecht.

Zij zal aan de rechtenfaculteit aldaar gastcolleges gaan geven op het gebied van Europees vastgoedrecht. Voor Amity University is het honorair professorschap de hoogste eer die zij kan toekennen aan professionals en academici die zich bijzonder onderscheiden binnen hun vakgebied, waaronder enkele Nobel Laureaten.

Dr Atul Chauhan, Chancellor van Amity universiteit te Dubai: ‘Wij zijn verheugd Wendela Raas te benoemen tot professor aan onze universiteit vanwege haar grote expertise en reputatie op het gebied van vastgoed en zien ernaar uit dat zij haar kennis en ervaring kan delen met onze studenten’.

Wendela Raas: ‘Deze benoeming is een grote eer voor me en ik ben bijzonder trots me te mogen voegen temidden van zulke grote namen. Ik voel me zeer bevoorrecht dat ik op deze manier de kans krijg met jonge mensen te werken en ze te begeleiden op weg naar hun carrière als jurist binnen het vastgoed’.

Wendela Raas is als advocaat actief binnen het vastgoed en specialiseert zich in huurrecht en vastgoedtransacties. Zij is naast managing partner van Dentons Boekel ook lid van het Europese bestuur van Dentons.

De van oorsprong Indiase Amity Education Group, is een organisatie op het gebied van onderwijs, met meer dan 150.000 studenten wereldwijd en universiteiten en onderwijsinstellingen in onder andere Dubai, Abu Dhabi, Singapore, China, Londen, Zuid-Afrika, Mauritius, Roemenië en New Delhi.