Wagamama huurt in Mall of the Netherlands in Leidschendam

Restaurant Wagamama gaat een vestiging openen in Mall of the Netherlands, het voormalige winkelcentrum Leidsenhage dat Unibail-Rodamco geheel aan het verbouwen is.

Wagamama, de op de Japanse keuken geïnspireerde fast casual restaurant formule met shared dining, zal een vestiging openen van 741 m² in het Restaurant Plaza op de eerste verdieping van Mall of the Netherlands. Op dezelfde locatie zullen onder andere ook Vapiano en O’Learys zich vestigen samen met de Kinepolis bioscoop. Het betreffende deel van Mall of the Netherlands zal naar verwachting in 2020 worden geopend.

Winkelcentrum Leidsenhage zal na de uitbreiding en verbouwing in 2020 verder gaan als 'Mall of the Netherlands' en wordt het grootste winkelcentrum van Nederland. Mall of the Netherlands wordt een volledig overdekt winkelcentrum, met veel flagship stores van (inter)nationale retailers tezamen met horecagelegenheden, een bioscoop met tien zalen, de versmarkt genaamd Fresh! en de Designer Gallery, vol bijzondere merken. Unibail-Rodamco investeert meer dan € 500 mln in de realisatie van de plannen.