Vijf nieuwe winkels in Trefcenter Venlo

VENLO - In winkelboulevard Trefcenter te Venlo zijn onlangs ruimtes verhuurd aan de formules Hobbyworld, Swiss Sence, Bever Zwerfsport, de Keukenconcurrent en Brugman Keukens. Het gaat in totaal om circa 6000 m[sup]2[/sup] vloeroppervlak. Hypermarkten Holland is de eigenaar van het 52.000 m[sup]2[/sup] grote Trefcenter, dat staat op ruim negen ha grond. Het bestaat uit een aaneenschakeling van de clusters doe ’t zelf, electro, food en woninginrichting.

VENLO - In winkelboulevard Trefcenter te Venlo zijn onlangs ruimtes verhuurd aan de formules Hobbyworld, Swiss Sence, Bever Zwerfsport, de Keukenconcurrent en Brugman Keukens. Het gaat in totaal om circa 6000 m2 vloeroppervlak. Hypermarkten Holland is de eigenaar van het 52.000 m2 grote Trefcenter, dat staat op ruim negen ha grond. Het bestaat uit een aaneenschakeling van de clusters doe ’t zelf, electro, food en woninginrichting.

De ‘Tref’ winkel van circa 15.000 m2 vormt met een AH XL een grote aantrekkingskracht op met name de Duitse consument.
DTZ Zadelhoff heeft bovengenoemde transacties namens de eigenaar, Hypermarkten Holland, tot stand gebracht. DTZ Zadelhoff heeft daarnaast een adviserende rol gehad bij de huurverlengingen voor de reeds gevestigde formules Beter Bed en Beddenreus.