Vastned Retail brengt formeel overnamebod uit op Vastned Retail Belgium

Vastned Retail heeft een formeel overnamebod gedaan op de resterende aandelen in Vastned Retail België tegen een vaste prijs van € 57,50 per aandeel. 

VastNed Retail maakte begin dit jaar al bekend een overnamebod te willen uitbrengen. Het heeft al 65% van de aandelen in bezit. Het bod wordt gesteund door de voltallige Belgische Raad van Bestuur. ‘We zijn verheugd om de lancering van het overnamebod aan te kondigen, dit is een belangrijke stap voorwaarts in de ontwikkeling van Vastned Retail. Met een premie van 26,7% doen we de aandeelhouders een zeer aantrekkelijk voorstel. We hebben dan ook het volste vertrouwen dat het aanvaardingspercentage van 90% zal worden behaald’, zo verklaart ceo Taco de Groot.

Het overnamebod heeft geen effect op de werkgelegenheid bij Vastned Retail Belgium. Ook hoeft geen substantiële wijziging van de strategie te worden verwacht. Vastned Retail Belgium investeert exclusief in Belgisch commercieel vastgoed. De focus ligt daarbij op topwinkelpanden in de beste winkelstraten van Antwerpen, Brussel, Gent en Brugge, binnenstadswinkels buiten de premium steden en retailparken.

img
Redacteur
Profiel