Vastgoed Zorgsector huurt in Uffizi in Leidsche Rijn

Stichting Vastgoed Zorgsector huurt langjarig kantoorruimte in Uffizi, onderdeel van de Rivoli-kantoren in Leidsche Rijn in Utrecht.

De stichting huurt 775 m² kantoorruimte van Leidsche Rijn Centrumplan (vertegenwoordigd door ASR Vastgoed Projecten).

Het kantoorgebouw Uffizi (bouwjaar 2018) is onderdeel van de Rivoli-kantoren, gelegen in Leidsche Rijn Centrum. Zowel de naam als de architectuur van het U-vormige gebouw is gebaseerd op het Palazza degli Uffizi in Florence, waarin een van de oudste en belangrijkste kunstmusea ter wereld is gevestigd.

Op 16 mei aanstaande wordt het nieuwe stadscentrum Leidsche Rijn Centrum geopend. Naast ruim 100 winkels en 762 appartementen is er in totaal 8000 m² bestemd voor kantoorruimte, in de Rivoli-kantoren. Met de komst van Stichting Vastgoed Zorgsector is in kantoorgebouw Uffizi nog maar één kantoorruimte van 400 m² beschikbaar.

Het nieuwe stadscentrum ligt op loopafstand van het NS-station Leidsche Rijn, is goed bereikbaar met de auto en alle voorzieningen zijn bij de hand. Daarbij biedt deze nieuwe kantoorruimte Vastgoed Zorgsector goede mogelijkheden om te werken volgens een flexibel kantoorconcept.

Eerder kozen  Michael Page International, Inlumi en Basebuilder voor kantoorruimte in Leidsche Rijn Centrum.

Leidsche Rijn Centrumplan werd bij de verhuur geadviseerd door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting en JLL. CBRE was als adviseur voor de huurder bij de transactie betrokken.