Vastgoed Regetta doneert aan Willem-Alexander Kinderziekenhuis

De organisatie van de Vastgoed Regetta heeft een bedrag van € 17.500 gedoneerd aan het Willem-Alexander Kinderziekenhuis.

Afgelopen september kon de 2017 editie van de Vastgoed Regatta vanwege het stormachtige weer geen doorgang vinden. Toch wordt nu een donatie gedaan aan het goede doel.

Mede dankzij de bedrijven die zich hadden opgegeven is alsnog een bedrag van € 17.500 aan het Willem-Alexander Kinderziekenhuis, onderdeel van het LUMC, overhandigd. Het bedrag zal ten goede komen aan de renovatie van de kinderkamers en de algemene verblijfsruimten in het ziekenhuis.

Naast dit goede doel zal ook de Stichting Nationaal Platform Jeugdwedstrijdzeilen een bijdrage uitgereikt krijgen. Binnenkort is hiervan het exacte bedrag bekend.

Afgelopen jaar moest de organisatie van de Vastgoed Regatta, BNP Paribas Real Estate en Appelhoven Vastgoedadviseurs, in september besluiten het evenement geheel af te gelasten. De weersvoorspellingen lieten het niet toe om gebruik te maken van de 43 Lemsteraken.

’Het is ongelofelijk mooi om te zien hoe trouwe deelnemers toch een aanzienlijk bedrag hebben willen doneren, hoewel er geen zeildag heeft plaatsgevonden. We zijn iedereen hiervoor zeer erkentelijk en kijken hoopvol uit naar een mooie deelnemerslijst in 2018’, aldus Stijn Uijthoven, voorzitter van Stichting Vastgoed Regatta.

De Vastgoedregatta 2018 zal plaatsvinden op donderdag 13 september 2018.