Van Zon en Boots genomineerd voor IVBN Scriptieprijs

Rick van Zon en Ruud Boots zijn genomineerd voor de IVBN Scriptieprijs. Die zal op 10 februari 2015 weer worden uitgereikt.

Rick van Zon en Ruud Boots zijn genomineerd voor de IVBN Scriptieprijs. Die zal op 10 februari 2015 weer worden uitgereikt.

Met deze prijs wil IVBN studenten stimuleren om voor de sector relevante thema’s te onderzoeken en bij te dragen aan de professionalisering van de vastgoedbeleggingssector. De jury heeft dit jaar uit 13 inzendingen twee genomineerden gekozen. De winnaar ontvangt een bedrag van € 5000 en van deze scriptie verschijnt een samenvattende publicatie.

De volgende inzendingen zijn genomineerd:
• Clustering en de attractiviteit van kantoorlocaties, Rick van Zon (TU/e, Real Estate Management & Development)
• The in-transparency of the Amsterdam office market, Ruud Boots (TU Delft, Real Estate & Housing)

De prijsuitreiking vindt plaats op dinsdag 10 februari 2015 vanaf 15.00 uur in WTC Amsterdam. Daar zullen de genomineerden hun scripties toelichten en wordt de prijswinnaar bekend gemaakt. De jury bestaat uit Cor Worms (voorzitter Vogon), Kees van der Meulen (Altera Vastgoed), Henriëtte Weijdemuller (SPF beheer), Boris van der Gijp (Syntrus Achmea Real Estate & Finance) en Dick Vos (VMC Invest).
Na de uitreiking vindt er aansluitend een themabijeenkomst plaats met prof. dr. Maarten Hajer (Planbureau voor de Leefomgeving).