Tim Wendrich partner bij New Industry Development

Tim Wendrich (1982) is per 1 juni 2019 toegetreden als partner bij New Industry Development in Rotterdam. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring opgedaan met binnenstedelijke ontwikkeling bij Dudok Groep en Fakton Development.

New Industry behoort tot de nieuwe generatie projectontwikkelaars in Nederland. Op een vernieuwende en informele manier wordt gewerkt aan een aantrekkelijke en slimme stad. New Industry gelooft in de combinatie van herontwikkeling van industrieel- en cultureel erfgoed en opzienbarende moderne architectuur als aanjagers voor levendige stadsontwikkeling.

New Industry is 10 jaar geleden opgericht door Vincent Taapken. Met de transformatie van twee fabrieken, een mix-use woontoren aan de Piekstraat en de realisatie van Noordsingel Lofts heeft New Industry in korte tijd een positie verworven in de markt van binnenstedelijke ontwikkeling.

Door de krachten van Taapken en Wendrich te bundelen vergroot New Industry haar slagkracht en kan het een grotere bijdrage leveren aan binnenstedelijke ontwikkelingen met een focus op Rotterdam en omgeving. New Industry ontwikkelt risicodragend of in samenwerking met ontwikkelaars, investeerders en beleggers.

Foto Vincent Taapken (links) en Tim Wendrich (rechts).