Theo Soeters naar Cording Real Estate

Cording Real Estate Group heeft Theo Soeters (48) benoemd tot head of fund management.

Per 1 april 2018 is hij vanuit Amsterdam verantwoordelijk voor Cording’s fund management in Duitsland, Nederland en Groot-Brittannië.

Hij zal verantwoordelijk zijn voor het stroomlijnen van de bestaande fund management rol en de groei van de assets under management. Deze nieuwe functie beslaat tevens het portfoliomanagement, de optimalisatie van het investmentproces, research en debt sourcing. Daarnaast zal hij de ontwikkeling van nieuwe producten en strategieën en de fund raising daarvoor ondersteunen. Soeters rapporteert aan Rodney Bysh, ceo van Cording.

Soeters heeft meer dan 25 jaar ervaring in real estate investment management, in het bijzonder in fund raising, fund management en financial restructuring. Van 2000 tot 2008 was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van ING REIM (later CBRE GI) in Parijs en het management van diverse lokale en pan-Europese fondsen. Na zijn terugkeer naar Nederland vestigde hij zich als onafhankelijk adviseur op het gebied van restructuring en herfinanciering.