Technisch Laboratorium Rotterdam koopt bedrijfspand

In verband met de ontwikkeling van Feyenoord City op haar huidige locatie heeft TLR -Technisch Laboratorium Rotterdam - het bedrijfspand gelegen aan de Handelsweg 60-70 te Ridderkerk gekocht.

Het pand is gelegen op bedrijventerrein Verenambacht en ligt op de grens tussen Ridderkerk en Barendrecht nabij de A-15. Het complex bestaat uit 5690 m² bedrijfsruimte, 1523 m² kantoorruimte en 90 parkeerplaatsen gelegen op het parkeerdek.

TLR -Technisch Laboratorium Rotterdam zal nadat de locatie geschikt is gemaakt, het pand gaan gebruiken voor de verdere groei van haar laboratorium activiteiten. TLR is een innovatief, marktgedreven laboratorium uit Rotterdam dat een brede range aan producten analyseert onder meer op het gebied van levensmiddelen, diervoeders en (bio)brandstoffen. 

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting uit Rotterdam (Partner in Dynamis) begeleide TLR -Technisch Laboratorium Rotterdam bij de aankoop van het pand. Van Vliet Bedrijfsmakelaars begeleide de transactie namens de verkoper Van Gelder.