Taxatiekantoor Envalue treedt toe tot StiVAD

De taxateurs van commercieel vastgoed van Envalue hebben zich aangesloten bij de Stichting Vastgoeddata StiVAD.

Hiermee komt het aantal aangesloten taxatiebedrijven op zestien. Het landelijk opererende taxatiekantoor Envalue gebruikt de modernste digitale technologieën voor het snel leveren van taxaties van commercieel onroerend goed. Met eenduidige data, automatisering en een gedigitaliseerd werkproces helpt Envalue haar klanten zoals banken, beleggers en woningcorporaties vooruit.

StiVAD is een onafhankelijk, non-profit platform van institutionele beleggers, woningcorporaties, taxateurs van grootzakelijk vastgoed en accountants voor het veilig delen van data binnen de vastgoedsector. Aansluiting bij StiVAD biedt deelnemende partijen een voor iedereen zichtbaar bewijs van volledige openheid en transparantie.

Envalue bestaat sinds april 2020, is RICS-gereguleerd en in 2,5 jaar uitgegroeid tot een team van 26 taxatieconsultants en data-analisten. Door de aansluiting bij StiVAD vergroot Envalue het aantal gedetailleerde marktreferenties waarmee het de nauwkeurigheid van zijn taxaties verder vergroot.
Envalue-partner Mike Rutgers zegt: ‘Envalue is een onafhankelijk taxatiekantoor. Door de toetreding bij StiVAD hebben wij toegang tot de meest complete database van beleggingstransacties van grootzakelijk vastgoed in Nederland. De deelname aan StiVAD draagt bij aan het streven volledig inzicht te creëren voor onze opdrachtgevers in de prestaties van hun vastgoed en vastgoedportefeuilles.’

Laatste nieuws

Evenementen