Syntrus Achmea koopt 70 woningen in Almere van Heijmans

ALMERE - Syntrus Achmea Real Estate & Finance en Heijmans hebben overeenstemming bereikt over de koop van 70 woningen van Heijmans in het project Green in Almere Poort, een nieuwe groene wijk in Almere. De woningen hebben een oppervlakte van 120 m[sup]2[/sup] en een huurprijs tussen de € 700 en € 800. Eind deze maand start de bouw van de eerste fase.

ALMERE - Syntrus Achmea Real Estate & Finance en Heijmans hebben overeenstemming bereikt over de koop van 70 woningen van Heijmans in het project Green in Almere Poort, een nieuwe groene wijk in Almere. De woningen hebben een oppervlakte van 120 m2 en een huurprijs tussen de € 700 en € 800. Eind deze maand start de bouw van de eerste fase.

Rob Vester, director Ontwikkelingsbedrijf Syntrus Achmea: 'Met de realisatie van deze woningen voorzien we in de behoefte van een grote groep middeninkomens. De scherpe kwaliteitprijsverhouding maakt het wonen in deze goed bereikbare groene wijk erg aantrekkelijk.'
De aankoop is onderdeel van de strategische samenwerking die Syntrus Achmea en Heijmans/Proper Stok vorig jaar overeenkwamen.