Suse Software Solutions huurt bij in Hoofddorp

Bryant Park Netherlands Acquisition I heeft met Suse Software Solutions (Netherlands) B.V. een huurovereenkomst afgesloten voor de huur van kantoorruimte in de vernieuwde Zuidtoren in Hoofddorp.

Het gebouw ligt aan de Taurusavenue 1-41 en Suse Software Solutions huurt er 900 m². De Zuidtoren is afgelopen anderhalf jaar hoogwaardig gerenoveerd, waarbij alle gemeenschappelijke zones en alle voorzieningen volledig zijn vernieuwd. Er is een nieuwe coffee bar en receptiebalie geïnstalleerd, een nieuw ruim terras gecreëerd, de lobby en het restaurant zijn vernieuwd en alle sanitaire voorzieningen, lift en lobby’s hebben eveneens een opknapbeurt gekregen. De toren is gelegen op het treinstation van Hoofddorp en daarmee goed bereikbaar.

Suse Software Solutions is een internationaal opererende software-ontwikkelaar. Het bedrijf richt zich op Linux producten voor de zakelijke markt. De onderneming was reeds met een bedrijfsonderdeel gevestigd in de Zuidtoren en kiest voor deze uitbreiding opnieuw voor de gunstige ligging en het hoogwaardige serviceniveau van de Zuidtoren.

BNP Paribas Real Estate behartigde in haar rol als Asset Manager de belangen van verhuurder Bryant Park Netherlands Acquisition I bij de totstandkoming van de huurovereenkomst met Suse Software Solutions.