Storage Share en Minerva Development bundelen krachten

Minerva Development en Storage Share werken samen voor de aankoop van vastgoed voor de ontwikkeling van moderne opslagfaciliteiten.

De samenwerking richt zich op herontwikkeling van ongebruikt of onderbenut vastgoed van 1.000 m² tot 5.000 m² in (kleine) steden vanaf 25.000 inwoners. Zij streven ernaar binnen vijf jaar dertig nieuwe vestigingen te openen. “Door de krachten te bundelen met Minerva Development kunnen we gebruikmaken van elkaars sterktes. Minerva brengt een schat aan ontwikkelervaring en een geoliede acquisitiemachine in, terwijl wij inmiddels een gevestigde partij zijn als het gaat om de verhuur van opslagruimtes”, aldus Julian Doorten, mede-eigenaar van Storage Share. Rob de Groot van Minerva Development voegt hieraan toe: ‘We spelen in op een belangrijke en groeiende marktbehoefte aan kwalitatief hoogwaardige self storage in heel Nederland.’

De samenwerking heeft al geleid tot herontwikkeling van locaties in Den Helder, Soest en Amsterdam. In Den Helder transformeerden zij een pand van 5.000 m² waarin voorheen een beddenzaak was gevestigd. Soest en Amsterdam betreft het panden op bedrijventerreinen.

 

img
Redacteur
Profiel