Stevige personeelsuitbreiding bij Royal Properties Group

Royal Properties Group (RPGAM) breidt haar afdeling assetmanagement fors uit met de komst van vijf nieuwe mensen, die allen per 1 juni 2022 zijn gestart.

Lex Sterk is als hoofd winkelbouw werkzaam geweest bij Xenos. Hij zal met zijn 35 jaar ervaring in vastgoed bij RPGAM het technisch team komen versterken als Hoofd Technisch Management.

Pieter Bronsveld is tot voor kort werkzaam geweest bij Green Real Estate en zal het assetmanagementteam komen versterken als senior assetmanager. Hij wordt daar verantwoordelijk voor met name de retail en value add projecten. Bronsveld heeft naast zijn MSRE-opleiding ook fiscale economie gestudeerd en zal om die reden ook in breder verband ondersteuning bieden aan het team.

Jasper Schouten heeft zijn ervaring opgedaan in residentiële vastgoedprojecten bij Crowd Real Estate en Hoen. Bij RPGAM zal hij als jong talent de kans krijgen om zich breder te ontwikkelen. Jasper zal zich binnen het team assetmanagement ook bezig gaan houden met retail en kantoren.

Arno Werring begon zijn carrière in de zakelijke kredietverlening en heeft vervolgens zijn ervaring in vastgoed opgedaan bij onder andere Annexum, Apleona en Mayfield. Daarnaast is ook de semi-overheid hem niet vreemd. Als allround senior assetmanager komt hij het kantorenteam versterken.

Remco Peters tenslotte is afgestudeerd jurist, maar zijn passie ligt in de acquisitie en commercie. Remco zal zich in de functie van commercieel manager met name bezighouden met de kantorenmarkt in de Metropoolregio en Hoofddorp in het bijzonder.

Royal Properties Group
RPG is heeft vestigingen in Hoofddorp en in Brussel en Antwerpen in België. De organisatie beheert een gevarieerde vastgoedportefeuille met panden verspreid over heel Nederland. Daarnaast is de organisatie momenteel bezig met diverse (nieuwbouw)projecten, zoals HydePark in Hoofddorp, de Kwinkelier in Bilthoven, het Philipshof in Hilversum en de Mercuriusweg in Delft.