Seven Cities Campus Rijswijk overgenomen door Campus Offices

Campus Offices heeft onlangs het kantorencomplex Seven Cities in Rijswijk in eigendom overgenomen van The Young Group en toegevoegd aan haar portefeuille van kantoorcampussen.

Het complex bestaat uit 7 gebouwen met een verhuurbaar vloer oppervlak van circa 12.500 m². Door deze acquisitie zet Campus Offices een volgende stap in de realisatie van haar ambitie om een landelijk dekkend netwerk van multifunctionele locaties in een (binnen)stedelijke omgeving te realiseren. Alle locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook per auto en beschikken over een ruime parkeergelegenheid. Bovenal worden de locaties echter gekenmerkt worden door een ruimtelijke opzet met veel faciliteiten en gedeelde voorzieningen.

Het kantorencomplex in Rijswijk zal verder gaan onder de naam Campus Seven Cities. Daarnaast zijn plannen ontwikkeld om een uniek horecaconcept toe te voegen, wat de komende maanden verder zal worden ontwikkeld. Campus Seven Cities is de derde locatie. De andere locaties zijn Campus CeeCee in Enschede en Campus Delta in Capelle aan den IJssel.

Campus Offices (her)ontwikkelt en exploiteert kantoorcampussen in een (binnen)stedelijke omgeving met gedeelde faciliteiten en kenmerkt zich door hospitality, technologie en flexibiliteit. Locaties van Campus Offices bieden ruimte om te werken, maar ook om te vergaderen, (spontaan) ontmoeten, lunchen, koffie/thee, events, sport en “buiten”. Voor elk type gebruiker kan een maatwerk werkplek gerealiseerd worden uit 100% flexibele inrichtingselementen. Campus hanteert tevens flexibele contracten door een looptijd van onbepaalde tijd met een opzegtermijn, die wordt bepaald door de omvang van de gehuurde ruimte. 

Campus Offices is blijvend op zoek naar locaties in Nederland van minimaal 7000 m² in de grotere groeisteden. Van belang is de aanwezigheid van kwalitatief hoogwaardig openbaar vervoer in de nabije omgeving, parkeren en buitenruimte. Minder belangrijk is of de locatie reeds (groten)deels verhuurd is; bij voorkeur maximaal de helft.