Rohde & Schwarz huurt kantoor op Papendorp

Verenigd Beheer uit Baarn heeft een langjarige overeenkomst met Rohde & Schwarz Benelux gesloten voor de huur van het kantoor- en bedrijfsgebouw aan de Ptolemaeuslaan 900 te Utrecht.

Het vrijstaande kantoorgebouw is, inclusief het bedrijfsmatig gedeelte, 1739 m² groot en heeft 40 parkeerplaatsen. Het is gelegen op een locatie aan het water op het kantorenpark Papendorp. 
Meer dan 80 jaar geleden opgericht, is Rohde & Schwarz een internationaal opererende fabrikant van informatie en communicatie technologieproducten voor professionele gebruikers. In eerste instantie gericht op RF-engineering en RF applicaties in test- en meet-, radiocommunicatie- en omroep, heeft het bedrijf voortdurend haar werkterreinen uitgebreid in de afgelopen decennia, waaronder in it-beveiligingsproducten.

Rohde & Schwarz Benelux (RSBNL) is een onafhankelijke dochter van Rohde & Schwarz te München. De activiteiten bij RSBNL zijn ondergebracht in vier afdelingen: Sales Test & Measurement, Sales Information & Communication, Project Department en Finance & Administration.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting bracht namens de verhuurder de transactie tot stand. Rohde & Schwarz Benelux werd in deze transactie strategisch en commercieel geadviseerd door The Independents. Compact Real Estate Services beheert het gebouw namens de eigenaar.