Pharos advocaten opent tweede vestiging

Vastgoed- en ondernemingsrecht specialist Pharos advocaten heeft een tweede vestiging in Amsterdam geopend.

Het groeiend aantal (inter)nationale cliënten en de daarmee gepaard gaande ontwikkeling van de praktijk is daarvoor de belangrijkste reden. Al ruim 12 jaar biedt Pharos advocaten vanuit Bussum, en nu dus ook vanuit Amsterdam, gespecialiseerde juridische dienstverlening aan de zakelijke markt.

Arjen de Bruijn, advocaat-partner licht toe: Onze werkwijze kenmerkt zich door directe betrokkenheid, korte lijnen en flexibiliteit. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor ons “flex lawyer” concept dat vereist dat we snel kunnen schakelen en op het bedrijf van cliënten aanwezig kunnen zijn. Veel van onze cliënten zijn in en rond Amsterdam gevestigd. Wij verwachten dat dit zal gaan toenemen vanwege de aantrekkelijkheid en dynamiek van Amsterdam als vestigingsplaats voor (inter)nationale bedrijven. Met deze tweede vestiging in het hartje van Amsterdam kunnen we ook die cliënten nog beter van dienst zijn. Onze hoofdvestiging blijft overigens in Bussum.

Het team van Pharos advocaten werkte eerder in Nederland succesvol aan projecten als de transformatie van het voormalig Volkskrantgebouw tot Volkshotel in Amsterdam, Hoog Catharijne in Utrecht en Bataviastad in Lelystad.