Peter Brussel, algemeen voorzitter NVM, plotseling overleden

Peter Brussel, algemeen voorzitter van Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), is zaterdag 6 oktober plotseling overleden.

Brussel (1957) werd bijna twee jaar geleden benoemd tot algemeen voorzitter. Met zijn leiderschap, passie en ondernemerschap bouwde hij aan ons onderscheidend vermogen, aldus de NVM. Zijn uitgangspunten waren het coöperatieve ledenbelang en versterking van de samenwerking.

“We gaan Peter Brussel en zijn directe, duidelijke en daadkrachtige leiderschap missen als vereniging”, reageert NVM-vicevoorzitter Lana Goutsmits-Gerssen. “Hij was in alles vooruitdenkend richting de toekomst. Hij hield daarbij oog op het collectief en de vereniging. Bovenal was hij een warme en geïnteresseerde man op wie je kon bouwen. Een voorbeeld voor ons allen.”

Brussel had ruime ervaring in brancheorganisaties in diverse sectoren. Hij vervulde bovendien managementposities in de retailwereld, onder meer bij BCC en Blokker. Vanaf 2013 was hij ook algemeen voorzitter van brancheorganisatie Hiswa-Recron.

img
Redacteur
Profiel