Perry Sport tekent voor nieuwe vestiging in Amicitia

AMERSFOORT - Perry Sport heeft een 5-jarige huurovereenkomst getekend voor circa 1100 m[sup]2[/sup] op een nieuwe locatie, in het hart van winkelcentrum Amicitia aan de Stadsring te Amersfoort. Amicitia heeft een oppervlakte van circa 5500 m[sup]2[/sup] en is gelegen in de binnenstad van Amersfoort. De nieuwe eigenaar Zegwaard Beheer is in samenwerking met de Grontmij Vastgoedmanagement, bezig met een nieuw plan om het winkelcentrum beter in de markt te zetten. De relocatie van Perry Sport is daar onderdeel van.

AMERSFOORT - Perry Sport heeft een 5-jarige huurovereenkomst getekend voor circa 1100 m2 op een nieuwe locatie, in het hart van winkelcentrum Amicitia aan de Stadsring te Amersfoort. Amicitia heeft een oppervlakte van circa 5500 m2 en is gelegen in de binnenstad van Amersfoort. De nieuwe eigenaar Zegwaard Beheer is in samenwerking met de Grontmij Vastgoedmanagement, bezig met een nieuw plan om het winkelcentrum beter in de markt te zetten. De relocatie van Perry Sport is daar onderdeel van.

Voor het verbeterplan wordt gebruik gemaakt van de resultaten van een onderzoek door Motivaction. Motivaction heeft op basis van haar Mentality-model adviezen gegeven over de toekomstige branchering waarmee Amicitia een eigen doelgroep aan zich kan binden. Ook is advies gegeven over een bij deze doelgroep passende look and feel van het winkelgebied. Op dit moment is een belangrijk deel van het winkelcentrum verhuurd. Er wordt nog gezocht naar een geschikte kandidaat voor de oude Perry Sport unit (1370 m2). Tevens zijn er nog een aantal kleinere units beschikbaar vanaf 70 m2.
Grontmij Vastgoedmanagement. heeft de verhuurtransactie tot stand gebracht.