Patrizia verkoopt woningcomplex in Zeist voor € 60 mln aan Grouwels

Patrizia Immobilien heeft het woningcomplex met 479 appartementen in Zeist, inclusief 245 parkeerplaatsen, in Zeist verkocht aan Grouwels Vastgoed. Van 't Hof Rijnland Vastgoedmanager is ingeschakeld als beheerder.

Vrijdag maakte de Duitse belegger bekend een woningcomplex in Zeist te hebben verkocht, maar prijs en koper waren toen nog niet bekend. Volgens Patrizia past de verkoop in de strategie om zich met het bezit in Nederland te richten op de aantrekkelijkste steden.

De ‘Torenflat’ in Zeist is voor € 60 mln verworven door Grouwels Vastgoed uit Maastricht, zo blijkt uit gegevens van het Kadaster. Het appartementencomplex omvat 479 appartementen en 254 parkeerplaatsen/garages. De nieuwe eigenaar is voor het technisch propertymanagement, wederverhuur en het VvE-beheer de samenwerking met Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement aangegaan. Van ’t Hof Rijnland zal het technisch propertymanagement, wederverhuur en het VvE-beheer gaan verzorgen.

Maurice Kuijten, directeur bij Van ’t Hof Rijnland, over het complex: “De Torenflat aan de Laan van Vollenhove is één van de grootste appartementencomplexen in Nederland. Gelegen in een prachtige bosrijke omgeving op de Utrechtse Heuvelrug, met een goede bereikbaarheid doordat de A28 nabij gelegen is."