PF Concept huurt van Merin 3.000 m² kantoorruimte in Leiden

Handelsonderneming PF Concept verhuist zijn Europese hoofdkantoor van Roelofarendsveen naar kantoorgebouw Schutterspoort in Leiden.

De overeenkomst met Merin betreft vier etages (3.000 m² kantoorruimte) aan de Schipholweg 55-75. In het eerste kwartaal krijgt de kantoorruimte een nieuwe fit-out, zodat een betekenisvolle, gezonde en inspirerende werkplek ontstaat voor de medewerkers, aldus PF Concept.

“Ons kantoor zal een plek zijn waar medewerkers goed kunnen samenwerken in een omgeving die het onderlinge contact, het werkgeluk en de productiviteit stimuleert. Met Leiden Centraal op loopafstand verwachten we ook veel voordeel te behalen bij het behouden en aantrekken van personeel. Tevens biedt onze nieuwe locatie de perfecte gelegenheid om onze medewerkers te stimuleren zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen, wat goed past bij onze duurzaamheidsstrategie”, verklaart ceo Ralf Oster.

Heembouw Kantoren heeft de huurder bij deze transactie begeleid. Merin werd geadviseerd door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij in samenwerking met Colliers.

 

 

img
Redacteur
Profiel

Laatste nieuws

Evenementen