Overeenkomsten Distripark Halfweg Spijkenisse

Prodelta heeft drie nieuwe huurovereenkomsten gesloten met bestaande- en nieuwe huurders op Distripark Halfweg in Spijkenisse.

CP Benelux is een logistiek dienstverlener met een sterke focus op ADR-goederen (gevaarlijke goederen) en leveringen aan de scheepvaart. Sinds de oprichting in 1978 houdt het bedrijf zich bezig met ADR transport en heeft zij op diverse locaties gehuurd bij Prodelta. Met een nieuwe, langjarige huurovereenkomst vanaf 1 maart 2017 voor Loods 27 van 3600 m², Loods 28 van 2784 m² en Kantoor 28 van 96 m² wordt de continuïteit van het bedrijf op Distripark Halfweg gewaarborgd.

DVR Warehousing tekende voor 2400 m² additionele bedrijfsruimte in Loods 18 vanaf 1 april 2017. DVR Warehousing is al jarenlang huurder op het complex en uitgegroeid tot een logistiek dienstverlener dat ruim 25.000 m² beheert.

Sillevis tekende als nieuwe huurder een langjarige overeenkomst voor Loods 29 van 2064 m² met 192 m² (nieuwbouw) kantoorruimte. Sillevis is een onafhankelijk expeditiebedrijf met een wereldwijde dekking van betrouwbare partners.

Distripark Halfweg beschikt in totaal over 38 units met een totale oppervlakte van 90.000 m². Het complex biedt een flexibele, doordachte en veilige opslagmogelijkheid voor alle soorten goederen midden in het Rotterdamse havengebied. De benodigde (milieu)vergunningen voor de opslag van gevaarlijke stoffen en handelsgoederen zijn voor het gehele distripark reeds aanwezig. Dit bespaart huurders ingewikkelde procedures en tijd.