Oplevering twee parkeergarages Orange Investment Managers

In december 2020 zijn twee nieuwbouw parkeergarages opgeleverd voor één van de fondsen beheerd door het in Amsterdam gevestigde Orange Investment Managers.

De parkeergarage in Den Haag aan de Escamplaan is gerealiseerd voor bezoekers van het ziekenhuis en de bovenliggende woningen. De nieuwe garage is onderdeel van ‘De Schoone Ley’, een herontwikkeling van het gebied rondom het ziekenhuis. Deze heeft betrekking op 600 woningen en diverse voorzieningen. De parkeergarage biedt ruimte voor circa 840 voertuigen verdeeld over twee parkeerdekken en wordt gehuurd en geëxploiteerd door Apcoa Parking Nederland.

Op het voormalige bedrijventerrein van Philips in Eindhoven, Strijp-S biedt de nieuwe parkeergarage ‘Langs het Spoor’ benodigde parkeercapaciteit aan dit bijzondere herontwikkelingsgebied. Deze zeslaagse gebouwde parkeervoorziening biedt ruimte aan ca 570 auto’s alsmede enkele parkeerplaatsen en bergingen voor bewoners van de naastgelegen nieuwbouw. De parkeergarage wordt gehuurd en geëxploiteerd door Mobility-S, de exploitant voor het hele gebied met betrekking tot parkeren en mobiliteit.

Heijmans Vastgoed en Stam & De Koning en de adviseurs RPS en PVM waren ook betrokken bij de bouw.