Opening eerste Health & Fit gezondheidsplein in Full Service Center van Wereldhave

Vandaag vieren Wereldhave en de ondernemers van Full Service Center Presikhaaf de officiële opening van het eerste 'health & fit' gezondheidsplein.

Met de opening wordt het centrum verrijkt met een uitgebreid aanbod in de categorie gezondheid en sport, wat bezoekers nieuwe redenen geeft om Presikhaaf te bezoeken. Ceo Matthijs Storm van Wereldhave verrichtte de openingshandeling van het nieuwe ‘health & fit’ plein, samen met de daar gevestigde ondernemers Yagmur en Emre Zorlu van Beweegcentrum Lenta, Amber van der A en Wilma Riggeling van Tandzorg Arnhem en Mark Verschuren van Sanquin Gezondheidsplein Health & Fit.

Oase

Health & Fit is een cluster van ondernemers in de gezondheidszorg, ontwikkeld tot een volwaardig gezondheidsplein. Rondom het gezondheidsplein is veel aandacht besteed aan vergroening en openbare zitplaatsen, waardoor een groene oase van rust is gecreëerd. Direct aan het plein vinden bezoekers fysiotherapiepraktijk Lenta, Sanquin Bloedvoorziening, tandartspraktijk Mondzorg Arnhem en Huidkliniek Elis Clinic. Daarnaast biedt Presikhaaf ook nog een Basic-Fit sportschool en een apotheek.

Transformatie

Storm, CEO van Wereldhave, zegt hierover: ‘Het toevoegen van nieuw en beter aanbod op het gebied van gezondheidszorg en fitness is een belangrijk onderdeel in de transformatie van onze Full Service Centers. Ik ben trots dat we dit nieuwe gezondheidsplein in Presikhaaf samen met de ondernemers nu officieel openen. Ook in andere steden waar Wereldhave actief is werken we graag samen met gemeenten en ondernemers aan het toevoegen van health & fit clusters in het centrum.’