Noordhoff Uitgevers huurt 2265 m² kantoor in Utrecht

MN Services en Noordhoff Uitgevers hebben een langjarige huurovereenkomst getekend voor Secoya The Living Building in Gebouw B op Papendorp, aan de Papendorpseweg 97 te Utrecht.

De overeenkomst heeft betrekking op 2265 m² kantoorruimte en 60 parkeerplaatsen op eigen terrein, met als huuringangsdatum 15 juni 2017.

Noordhoff Uitgevers, onderdeel van de Europese groep van educatieve uitgevers Infinitas Learning, levert producten en diensten voor de basisschool, het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs en verzorgt opleidingen voor professionals en het hoger onderwijs. Noordhoff is onder meer bekend van De Grote Bosatlas.

Secoya is een kantorencomplex met vijf hoogwaardige kantoorgebouwen in een groene setting langs de A12 op Papendorp. Op Secoya zijn voor alle huurders verschillende gemeenschappelijke faciliteiten gerealiseerd zoals een espresso bar, een café, een bibliotheek-lounge, een restaurant, fitnessruimte, drie lounge area’s en een kleermaker. Tevens bieden Tribes en Color Business Center de mogelijkheid om vergaderruimten te huren. Inmiddels is bijna 65% van het complex verhuurd aan organisaties als Tribes, Sweco, Color Business Center, HTC, CEB, CommVault, Baker Tilly Berk, Ingram Micro, Bakerstreet, PA Consulting en meest recent Vodafone Ziggo, die circa 2400 m² huurt in gebouw E.

MN Services verricht deze transactie als fiduciair vermogensbeheerder in opdracht van Pensioenfonds Metaal en Techniek. Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting bracht namens de verhuurder de transactie tot stand, collegiaal met CBRE en Cushman & Wakefield. Noordhoff Uitgevers werd in deze transactie strategisch en commercieel geadviseerd door Switch Real Estate Consultants.