Nieuwe directievoorzitter voor PropertyNL, PropertyEU en Ventu

Per 26 november wordt de directie van PropertyEuro, de houdstermaatschappij van de vastgoeduitgeverijen PropertyNL, PropertyEU en het proptech bedrijf Ventu.nl, versterkt met Frans Overdijk.

Overdijk ondersteunde sinds medio 2017 de twee directeuren (Wabe van Enk en Jan Willem de Graaf) als interim-manager. Hij zal de functie van directievoorzitter vervullen. Daarmee wordt hij eindverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en zal hij sturing geven aan de financiële en strategische ontwikkeling van het bedrijf.

Wabe van Enk zal als hoofdredacteur/directeur de positie in de markt verder uitbouwen, terwijl Jan Willem de Graaf als directeur zijn focus zal blijven richten op het verder ontwikkelen van het snelgroeiende Ventu.nl.

Wabe van Enk: ‘Met de aanstelling van Frans in de directie van PropertyEuro kunnen we een verdere groei van onze onderneming realiseren. Door zijn ruime ervaring op financieel en strategisch gebied, onder meer bij FGH Bank en DLL, de leasedochter van Rabobank, is hij de juiste man op deze plek.’