Nieuwe benoemingen bij Stebru Transformatie

Jos van Boxtel in dienst getreden bij Stebru Transformatie als real estate developer. Bart van Veenendaal en Bart Snijders hebben binnen Stebru Transformatie nieuwe functies gekregen, respectievelijk chief acquisition en chief development.

Jos van Boxtel (34) is afkomstig van Coen Hagendoorn en werkte eerder onder andere als projectmanager bij Green Step.

Bart van Veenendaal (38) werkt sinds 2014 bij Stebru en is per 1 februari gestart als chief acquisition bij Stebru Transformatie. Hij zal zich met name richten op nieuwe ontwikkelkansen voor Stebru.

Bart Snijders (37) is op 1 februari gestart als chief development. Snijders is sinds 2015 in dienst bij Stebru Transformatie als real estate developer van onder andere de projecten Bright en Uptown in Rotterdam en zal zich richten op uitontwikkeling van de lopende projecten en nieuwe acquisities.

Robert Steenbrugge, commercieel directeur van Stebru: “Stebru Transformatie heeft zich in de afgelopen 5 jaar met verschillende projecten ontwikkeld tot een volwassen ontwikkelbedrijf. Door de groei van Transformatie is het noodzakelijk de organisatie verder te stroomlijnen. Met de komst van Jos van Boxtel en de positionering van nieuwe rollen krijgt Transformatie verder vorm”.

Stebru Transformatie is een geïntegreerd onderdeel van Stebru dat projecten voor eigen rekening en risico ontwikkeld. Dat betekent een voortdurende kruisbestuiving tussen Stebru Transformatie en de kennis en knowhow van de overige bedrijven uit de Stebru groep.