NSPOH breidt huurcontract voor Piet van Dommelenhuis uit

NSPOH (Netherlands School of Public and Occupational Health) heeft de huurvoorwaarden heronderhandeld en langjarig verlengd in het Piet van Dommelenhuis te Utrecht.

NSPOH heeft het contract voor circa 1100 m² kantoorruimte verlengd en het gehuurde uitgebreid met circa 500 m² kantoorruimte, totaal circa 1600 m² gelegen in het Piet van Dommelenhuis aan de Churchilllaan 11 te Utrecht. Het gebouw is door de eigenaar verduurzaamd van energielabel G naar energielabel B.

Dit multi-tenant kantoorpand is gelegen op de hoek van winkelcentrum Kanaleneiland en aan de voet van de Prins Clausbrug in Utrecht-West. Het 19 verdiepingen tellende gebouw kent een gemoderniseerde entree die tevens toegang biedt tot het winkelcentrum. Het pand is geschakeld aan de parkeergarage en het winkelcentrum. De toren omvat circa 18.000 m² kantoorruimte.

RWRES, het bedrijf van Richard Willekes, heeft de onderhandelingen gevoerd en de transacties tot stand gebracht namens NSPOH. Verhuurder is Hericon Vastgoed, onderdeel van Urban Interest.