Montea verhuurt 14.000 m² aan Scotch & Soda

Montea heeft op Greenpark Aalsmeer ongeveer 14.000 m² bedrijfsruimte verhuurd aan modemerk Scotch & Soda.

Montea heeft van Greenpark Aalsmeer (Schiphol Area Development Company) een perceel gekocht met een oppervlakte van 60.000 m². Dit nieuwe bedrijventerrein richt zich in het bijzonder op de groei van de logistieke dienstverlening in de omgeving van Amsterdam en Schiphol.

Op dit plot ontwikkelde Montea inmiddels een gebouw van 40.000 m², waarvan reeds 30.000 m² werd voorverhuurd. De resterende logistieke ruimte is intussen verhuurd aan Scotch & Soda, een internationaal bekend modemerk. De nieuwe huurovereenkomst omvat 8171 m² opslagruimte, 487 m² kantoorruimte en een mezzanine van 1341 m². Montea bouwt op vraag van Scotch & Soda een additionele mezzanine van 4143 m². Met deze verhuur heeft Montea het gehele complex volledig verhuurd.

Scotch & Soda zal het complex in het eerste kwartaal 2017 in gebruik nemen voor de uitbreiding van haar logistieke activiteiten die voortkomen uit de wereldwijde expansie van het merk.

Industrial Real Estate Partners en DTZ Zadelhoff hebben Montea gezamenlijk geadviseerd bij de verhuur. Namens Scotch & Soda is de transactie tot stand gebracht door Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten.