Meer Vastgoed realiseert Spoorkwartier en Eurokwartier

Meer Vastgoed ontwikkelt twee complexen met individuele bedrijfsunits in Nieuw-Vennep.

De verkoop van het nieuwbouwproject Het Spoorkwartier in Nieuw-Vennep is onlangs gestart. De verkoop van dit project, bestaande uit 29 nieuwbouw bedrijfsunits op bedrijventerrein Spoorzicht-Noord, is in handen van Van Luling BOG en Schipholland.
De verkoopprijzen zijn vanaf € 115.000 von en inmiddels zijn er binnen 2,5 maand al reeds 17 van de 29 bedrijfsunits verkocht. Het Spoorkwartier is een ontwikkeling van Meer Vastgoed uit Aalsmeer.

Recent hebben Van Luling BOG en Schipholland alle nieuwbouw bedrijfsunits in het vergelijkbare project Het Eurokwartier in Nieuw-Vennep verkocht aan een combinatie van eigenaar-gebruikers en beleggers. Dit project bestaat uit 22 bedrijfsunits gelegen op het business park Nieuw-Vennep Zuid in Nieuw-Vennep.
De verkoopprijzen startten al vanaf € 130.000 von. De units zijn getekend door Enzo Architecten uit Burgerveen. De ontwikkeling is in handen van BV de Formaeren uit Aalsmeer. De bouw is momenteel in volle gang door aannemer TwoBuild uit Zuidoostbeemster. De oplevering staat gepland in het 4e kwartaal van 2019.

Het Eurokwartier is één van de eerste verzamelcomplexen in de gemeente Haarlemmermeer die zonder gasaansluiting wordt opgeleverd. De kopers zullen derhalve op een andere manier voorzien in hun verwarmingsbehoefte.