Maupertuus huurt schoolgebouw in Driebergen-Rijssenburg

Een particuliere belegger heeft een huurovereenkomst gesloten met Maupertuus voor de huur van een gebouw in Driebergen-Rijssenburg, waar een particuliere school in wordt gevestigd.

Het gebouw aan de Hoofdstraat 248 heeft een kantooroppervlak van zo’n 1.600 m². De ruimte is verdeeld over een kelder, begane grond, eerste en tweede verdieping. Het pand is gelegen te midden van bossen en aan een landschappelijk aangelegde tuin.

Maupertuus is een particuliere school voor kinderen met leer en/of ontwikkelingsproblemen en biedt al 27 jaar passend onderwijs op elk niveau aan kinderen van 7 tot 20 jaar. Vanwege de problematiek van de leerlingen is een rustige bosrijke omgeving een belangrijke voorwaarde voor Maupertuus. Het gebouw blijft aan de buitenzijde in dezelfde staat maar wordt aan de binnenzijde geheel gerenoveerd. Gestreefd wordt om een energieneutraal gebouw te realiseren met minimaal energielabel A.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting begeleidde Maupertuus bij de aanhuur. MVGM Bedrijfsmakelaars heeft namens de eigenaar, een particuliere belegger, de verhuur begeleid.