Marco Schol vertrekt bij Ooms

Marco Schol RT MRICS neemt afscheid bij Ooms makelaars. Na een carrière van ruim 22 jaar heeft Schol besloten een nieuwe stap te zetten.

Schol begon zijn carrière bij Ooms in 1995 als stagiair, vanaf zijn indiensttreding in 1996 heeft hij zich eerst ontpopt als retailspecialist. Later heeft hij de beleggingsafdeling uitgebouwd en werd hij eindverantwoordelijk voor de centrale taxatie afdeling van Ooms. In 2001 trad hij toe tot de groepsdirectie als mede-vennoot.

Naast zij werkzaamheden bij Ooms was hij ook actief bij Dynamis. De afgelopen 4 jaar had hij zitting in het Bestuur van Dynamis en in die hoedanigheid heeft hij het merk van het landelijk samenwerkingsverband samen met de medebestuurders verder versterkt.

De laatste 3 jaar was hij voorzitter van Dynamis. Onlangs nam hij al afscheid bij Dynamis en heeft hij de voorzittersrol overgedragen aan Robert de Joode van Kuis Reinder Kakes.

Binnen Ooms zullen de taken worden verdeeld over een aantal personen. Ted Rommelse zal Marco als eindverantwoordelijke voor de afdeling Retail opvolgen. Samen met het vaste team, bestaande uit Cindy van den Ende en Caroline Sanders, zal hij de afdeling winkels voortzetten. De werkzaamheden op het gebied van Beleggingen worden overgenomen door Jeroen van der Meer. De taxatieafdeling blijft onder de hoede van drs. Sytske Kooyman.