Maatschap PKF Wallast verhuist naar bedrijvenpark Rivium

Maatschap PKF Wallast heeft een huurovereenkomst gesloten met Dutch Property Company Rembrandt 9 voor 1584 m² kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen op bedrijvenpark Rivium in Capelle aan den IJssel. 

De kantoorruimte is gelegen op de vierde, vijfde en zesde etage in het kantoorgebouw Riverside Offices I aan de Rivium Promenade 62 in Capelle aan den IJssel. Het kantoorgebouw langs de A16 aan de voet van de Van Brienenoordbrug is onlangs volledig gerenoveerd en voorzien moderne receptie-, restaurant- en lounge-voorzieningen.

De accountants, belastingadviseurs en bedrijfsjuristen van Maatschap PKF Wallast bedienen hun klanten vanuit vier kantoren met alle financiële, fiscale en bedrijfsjuridische vraagstukken van de onderneming.

In de kantoorgebouwen Riverside Offices (voorheen bekend als het Solaris-complex) is het mogelijk om zelfstandige kantoorruimte te huren vanaf circa 340 m².
Mayfield werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting, in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield en Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting belast met de verhuur van Riverside Offices

Mayfield is een onafhankelijke asset en propertymanager met vestingen in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Mayfield beheert namens diverse klanten een portefeuille ter grootte van 2 mln m² commercieel vastgoed.