Maarten Veenenbos naar Colliers International

Maarten Veenenbos is overgestapt van Parc Makelaars naar Colliers International.

Veenenbos is per 1 mei 2017 gestart als senior real estate agent bij Colliers International in Rotterdam. Hij is geboren en getogen Rotterdammer. Bij Parc Makelaars hield hij zich bezig met de bemiddeling bij aan- en verkoop en aan- en verhuur van commercieel vastgoed. Daarnaast is hij lid van diverse zakelijke verenigingen. Hierdoor kan de cliënten van Colliers goed begeleiden en onderbouwd vastgoedadvies geven.

Binnen Parc Makelaars heeft Veenenbos zich in circa 10 jaar ontwikkeld tot een volwaardig en allround vastgoed professional. Daarnaast heeft hij altijd een waardevolle bijdrage geleverd binnen het team van Parc Makelaars.

Colliers International Agency is gevestigd in de drie economisch sterkste regio’s van Nederland: Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Vanuit hier wordt een groot gedeelte van de vastgoedaanbieders in Nederland bediend. Alle professionals hebben veel kennis van de lokale markt. Colliers heeft de ambitie om het team in Rotterdam op korte termijn verder uit te breiden.