MVGM strategische partner in Parkpnp Nederland

MVGM is met Parkpnp een strategische samenwerking aangegaan om op innovatieve wijze de verhuur van leegstaande parkeerplaatsen van vastgoedeigenaren te verbeteren.

Parkpnp Nederland, een parkeermarktplaats, is sinds vorige week live gegaan. Met reeds 15.000 parkeerplaatsen verwacht Parkpnp een verdubbeling van het aantal parkeerplaatsen in Nederland in het komende half jaar. Parkpnp kan worden vergeleken met Airbnb vanwege de unieke aanpak om aanbieders (beleggers, particulieren, hotels, parkeerexploitanten en overheden) en parkeerders samen te brengen op een online platform gericht op parkeren. Hiermee zetten Parkpnp en MVGM zich in voor het terugdringen van leegstand en het verbeteren van de bereikbaarheid voor automobilisten.

Eddy Smit, algemeen directeur en mede-eigenaar van MVGM: ‘In samenwerking met Parkpnp zijn wij in staat onze opdrachtgevers op een innovatieve wijze meer parkeeropbrengsten te bieden en parkeerplaatsen intensiever benutten. Met de toenemende parkeerdruk in de grotere binnensteden is het een interessant concept.’