MSRE-alumnivereniging krijgt nieuw bestuur

De MSRE Alumni Association (MSRE AA), de alumnivereniging van afgestudeerde Masters of Science in Real Estate van de Amsterdam School of Real Estate, heeft vijf nieuwe bestuursleden benoemd.

Het gaat om Maurits Kuipers (voorzitter), Frits Rosier (penningmeester), Sander Pietersen (sponsorwerving), Emily Boom (activiteiten) en Arthur Marquard (ASRE). Samen met Marco Mosselman (secretaris) en Carien Arendz (communicatie) vormen zij het bestuur voor 2017.

Op de vergadering werd tevens afscheid genomen van George Soebiantono, Arnaud Lykles en Jurrien Endenburg. Zij hebben diverse bestuurstermijnen vervuld. Onder leiding van George Soebiantono heeft de MSRE AA een positieve ontwikkeling doorgemaakt. Zo werd tijdens zijn voorzitterschap een grote sponsor gevonden in Syntrus Achmea Real Estate and Finance. Ook vierde de vereniging in 2016 een spectaculair lustrumjaar.

De MSRE AA wil in 2017 een groot aantal activiteiten organiseren voor leden en andere geïnteresseerden. De eerste activiteit is een retail seminar dat op 7 april gehouden wordt.

De MSRE AA is opgericht in 2006 en heeft als doel de verdere professionalisering van haar leden in het bijzonder en de Nederlandse vastgoedwereld in het algemeen. Daartoe organiseert zij jaarlijks diverse kennisinhoudelijke activiteiten en netwerkborrels. De vereniging heeft circa 200 leden en groeit snel. Meer informatie over de vereniging is te vinden op www.msrealumni.nl

Laatste nieuws

Evenementen