MEAG en Eastman Chemical huren in Eurogate II in Rotterdam

MEAG en Eastman Chemical BV hebben onlangs een langjarige huurovereenkomst gesloten voor kantoorruimte op de 3e, 4e en 5e verdieping van het gebouw Eurogate II aan de Watermanweg 44-88.

Het gehuurde omvat 5046 m² kantoorruimte en 98 parkeerplaatsen. Eurogate II ligt in Rotterdam Alexander naast het Alexandrium.

Eastman is een internationaal speciaalchemie bedrijf dat een breed scala aan geavanceerde materialen, additieven en functionele producten en vezels produceert die worden gevonden in producten die mensen dagelijks gebruiken.

MEAG is een asset manager voor Munich Re & ERGO. 

Verhuurder MEAG werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting in collegiale samenwerking met JLL.

Fris Investment Care treed namens verhuurder op als Property Manager en Lexence Advocaten en Notarissen stond verhuurder bij voor wat betreft het juridische aspect.

CBRE adviseerde Eastman tijdens het huisvestingstraject inclusief het vaststellen van het programma van eisen en de huur van de kantoorruimte. CBRE zal ook het projectmanagement voor de nieuw te realiseren kantoorinrichting verzorgen.