Konica Minolta huurt 2400 m² in voormalig Sanoma-kantoor

Konica Minolta Business Solutions Nederland heeft voor circa 2400 m² kantoorruimte in het dHub-gebouw te Hoofddorp een tienjarige huurovereenkomst gesloten met eigenaar PPF Real Estate.

De overeenkomst betreft het voormalig kantoor van Sanoma Media en ligt aan de Capellalaan 65 in Hoofddorp. Het gebouw wordt momenteel getransformeerd naar een multi-tenant gebouw met onder andere Sanoma als huurder.

Het voormalig Sanoma-gebouw, tegenwoordig dHub genoemd, heeft grote vloervelden en een totaal oppervlakte van 29.515 m², met bijbehorende parkeerplaatsen. Alle huurders kunnen gebruik maken van een groot aantal ‘shared services’ in het gemeenschappelijke atrium, zoals auditorium, vergadercentrum, restaurant, koffiebar, receptie & hospitality services en expeditie. Het gebouw ligt nabij Schiphol, heeft een NS-station op loopafstand en biedt gemakkelijke toegang tot de snelweg.

In dHub toont Konica Minolta in haar kantoor technologieën die het kantoor van de toekomst optimaliseren. De oplossingen die Konica Minolta toont zijn al op de markt beschikbaar of zullen in de nabije toekomst op de markt worden gebracht worden en kunnen in dHub worden bekeken.

Cushman & Wakefield adviseerde Konica Minolta. NL-asset management heeft PPF Real Estate geadviseerd bij het commerciële traject en voert tevens het management van het gebouw.

Konica Minolta Business Solutions Nederland is nu nog gevestigd in Amsterdam en is een dochteronderneming van Konica Minolta in Tokio. Het maakt deel uit van de divisie Business Technologies van dit Japanse moederbedrijf.
Konica Minolta Business Solutions is dienstverlener op het vlak van ict, document gerelateerde processen en digitaal printen en biedt zakelijke adviesdiensten, implementatie- en beheerdiensten.