Klepierre opent eerste fase van het nieuwe Hoog Catharijne

Klépierre opende woensdag officiëel 16.000 m² winkelruimte in Hoog Catharijne. Vijftien nieuwe winkels werden aan het aanbod van het winkelcentrum toegevoegd.

Op de eerste dag verwelkomde het centrum meer dan 80.000 bezoekers die benieuwd waren naar de nieuwste aanwinst van Utrecht centrum.

De 15 winkels die afgelopen woensdag hun deuren openden zijn: Zara, Zara Home, Bershka, Stradivarius, Yves Rocher, NAME IT, Jeans Center, Sasha, Steps, WE, Men At Work, Claudia Sträter, Bijou Brigitte, Rituals en Manfield. In de komende weken zullen nog meer winkels open gaan, waaronder het mode accessoire merk Parfois, dat Hoog Catharijne heeft gekozen voor zijn eerste Nederlandse winkel.

Het winkelaanbod zal later dit jaar uitgebreid worden met een Nike flagship store, internationaal make-up merk MAC en de modemerken Jack & Jones, Vero Moda, Sissy-Boy en Timberland.

Leon, Comptoir Libanais en Burger Federation zullen in september de eerste restaurants in de Stadskamer zijn die open gaan. Een paar weken later zal het horeca aanbod verder worden uitgebreid met de opening van de eerste Nederlandse vestiging van Five Guys, en vestigingen van Vapiano en Exki. 

Het komende jaar zullen verschillende nieuwe fases van Hoog Catharijne geopend worden, met steeds nieuwe winkels en restaurants, de opening van het Paviljoen en de nieuwe entree aan het Stationsplein.

Als de herontwikkeling in 2019 gereed is, zal het 78.000 m² aan winkelruimte bieden.