Klaas Boekschoten naar KroesePaternotte.

Per 1 maart 2018 zal drs. Klaas Boekschoten het beleggingsteam van de A1 specialist KroesePaternotte komen versterken.

Boekschoten zal zich gaan toeleggen op de aan- en verkoop van retail objecten voor voornamelijk institutionele beleggers. Hij is afkomstig van ASR Vastgoed Vermogensbeheer.

Na zijn opleidingen aan de IVA Driebergen, Northwood University (USA) en Nyenrode Business Universiteit begon Boekschoten zijn carrière in 2009 bij Actys Retail (nu Apleona) als winkelcentrum manager voor beleggers zoals ING en ASR Vastgoed Vermogensbeheer. In 2011 maakte hij de overstap naar ASR Vastgoed Vermogensbeheer in de functie van senior accountmanager retail.

In de 6 jaar bij ASR Vastgoed Vermogensbeheer heeft hij zich ontwikkeld tot senior asset manager Retail & Shopping Centers en heeft hij een belangrijke rol gespeeld in het begeleiden van de aan- en verkooptrajecten. De afgelopen jaren deed hij veel ervaring op in het inbrengen van asset management visies bij aan- en verkooptrajecten en het toezien op scherpe due diligence processen. In 2015 won Boekschoten de Vastgoedmarkt Young Talent Award.

'Met de overstap naar KroesePaternotte zal ik mij gaan toeleggen, binnen het huidige capitalmarkets team, op het begeleiden en faciliteren van met name de institutionele beleggers bij acquisities en interne besluitvorming, gebaseerd op helder assetmanagement en analyses. Hierdoor kan KroesePaternotte de institutionele beleggers bijstaan in het ontzorgen binnen het aankoopproces met een goed eindresultaat,' aldus Klaas Boekschoten.