Kees van der Meulen vertrekt bij Altera

Vastgoedbelegger Altera heeft het pensioen van Kees van der Meulen aangekondigd.

Per 1 juni is hij vertrokken. Van der Meulen is in maart 2007 begonnen bij Altera als Head of Research & Strategy. Hierbij heeft hij jarenlang een belangrijke rol gespeeld waaronder bij de totstandkoming van de beleggingsstrategie van de fondsen op basis van doorvertaling van trends, beleidsontwikkelingen, ESG-eisen en veranderingen in de vastgoedmarkten.

Van der Meulen is sinds 2020 Research Manager nadat hij, op eigen verzoek, zijn managementverantwoordelijkheden had overgedragen aan Ellen Tak. De taken van Van der Meulen zijn inmiddels overgenomen door Thijs Guinee, die per 1 januari jongstleden is benoemd als Research Manager.

Naast Altera heeft Van der Meulen altijd actieve betrokkenheid getoond bij vastgoedgerelateerde verenigingen zoals IVBN, Stivad en VOGON.

Jaap van der Bijl, CEO Altera vastgoed: ‘Voor Kees breekt een nieuwe periode aan en we wensen hem een hele goeie tijd toe. We bedanken hem voor zijn jarenlange inzet, betrokkenheid en bijdrage in de groei van Altera, ook richting alle collega’s.’