Kaj Deana nieuwe Investment Manager bij 1BOX Self-Storage

Kaj Deana is in dienst getreden als Investment Manager bij 1BOX Self-Storage.

Hij is aangesteld om de portfolio van 1BOX Self-Storage verder uit te breiden met nieuwe self-storage locaties in Nederland en het buitenland. 1BOX Self-Storage heeft momenteel 28 self-storage locaties verspreid over Nederland en wil dat aantal in de komende jaren verder uitbreiden.

Deana was hiervoor vier jaar werkzaam als Manager Portfolio Strategy & Research bij woningverhuurder Heimstaden in de tijd dat het bedrijf zich transformeerde van start-up naar scale-up.

Deana (1971) is enthousiast over de groeiplannen van 1BOX Self-Storage en over zijn rol daarin: ‘De ambitie van 1BOX Self-Storage spreekt me erg aan en ik kijk ernaar uit om een belangrijke bijdrage aan te leveren in het vinden van geschikte locaties in binnen- en buitenland. Duurzaamheid en betaalbaarheid staan daarbij voorop, want we zullen niet alleen nieuwe vestigingen bouwen, maar ook op zoek gaan naar bestaande gebouwen om die te transformeren tot moderne opslaglocaties.’

Ervaring

Deana is een ervaren vastgoedprofessional met meer dan twintig jaar ervaring in de vastgoedsector. Hij studeerde Internationale Economie aan de Universiteit Utrecht en Economische Geografie en Vastgoedeconomie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is onder meer gespecialiseerd in vastgoedinvesteringen, portefeuilleanalyse en marktonderzoek.

Eerder werkte Deana achtereenvolgens bij FGH Bank, ABN AMRO Asset Management, Rabo Vastgoedbeleggingsbeheer en Heimstaden. Daarnaast is hij redacteur van een academisch tijdschrift over vastgoedonderzoek, bestuurslid van StiVAD, lid van de RICS en gastdocent aan de Universiteit van Amsterdam.