Kadans stelt twee nieuwe mensen aan

Sander Bol treedt in dienst bij Kadans als commercial manager. Daarnaast gaat Rion van Gend bij het bedrijf aan de slag als projectontwikkelaar.

Bol zal toetreden tot het commerciële team binnen Kadans. Hij gaat zich toeleggen op de verdere invulling van de diverse objecten in het westen van Nederland. Als asset manager heeft hij jarenlang bij Heineken het beheer van de horecapanden uitgevoerd. Afgelopen jaar heeft hij als manager vastgoed bij Metterwoon Vastgoed gewerkt.

Rion van Gend zal zich als projectontwikkelaar toeleggen op diverse ontwikkelingen in Nederland. In deze rol zal hij gebouwen gaan ontwikkelen met daarin de specifieke wensen en eisen verwerkt van de kennisintensieve doelgroep, inclusief de specifieke Kadans kenmerken.

Na zijn opleiding Electrotechniek en later Technische Bedrijfskunde heeft Van Gend brede ervaring opgedaan in het ontwikkelen en realiseren van diverse soorten gebouwen in life sciences, industrie, & technology. Met zijn ruime expertise in de ontwikkeling van commercieel vastgoed en het aansturen van ontwerpteams, zal hij een substantiële bijdrage gaan leveren in de verdere groei van kennisintensief vastgoed van Kadans.