Joris Quaedflieg teamleider Projectmanagement bij Bureau Stedelijke Planning

Joris Quaedflieg (40) is deze maand gestart als teamleider Projectmanagement en Gebiedsontwikkeling bij Bureau Stedelijke Planning.

Het team levert projectleiders, programmamanagers, gebiedsdirecteuren en strategisch advies aan met name gemeenten, provincies en projectontwikkelaars. Quaedflieg was al werkzaam als senior projectleider bij Bureau Stedelijke Planning en heeft aan diverse grote gebiedsontwikkelingen en complexe binnenstedelijke vastgoedprojecten gewerkt. De snelle groei van het aantal opdrachten op het gebied van projectmanagement vraagt om een nieuwe aanpak en organisatie van het bureau. Als teamleider gaat hij zich bezig houden met de verdere groei en profilering van het team, coaching en opleiding van de projectleiders en het relatiebeheer.

Bureau Stedelijke Planning levert projectmanagers, verricht marktonderzoek en adviseert over de ruimtelijke planning van winkels, woningen, kantoren, bedrijven, vrijetijdsvoorzieningen en zorg in stedelijke gebieden en regio’s. Het bureau beschikt over een team van hoog gekwalificeerde en ervaren medewerkers met een brede expertise. Het bureau levert maatwerk met een integrale invalshoek. Bureau Stedelijke Planning bestaat sinds 1997 en is gevestigd in Gouda en Amsterdam. Bij het bureau werken circa 25 medewerkers. Bureau Stedelijke Planning is zowel actief voor de overheid als marktpartijen. Pieter van der Heijde is oprichter en algemeen directeur.