Jeroen Kuyper vertrekt als algemeen directeur bij Rotterdam Partners

Jeroen Kuyper is teruggetreden als algemeen directeur van Rotterdam Partners. Zijn functie wordt tijdelijk waargenomen door Jannelieke Aalstein.

Dat heeft de Raad van Toezicht van Rotterdam Partners bekend gemaakt. Verschillen van inzicht bij het tot stand komen van de nieuwe strategie en het te voeren beleid zijn hiervoor de aanleiding. In goed onderling overleg is besloten om uit elkaar te gaan.

Jeroen Kuyper laat weten met veel betrokkenheid en overtuiging gewerkt te hebben voor Rotterdam Partners en wenst de organisatie en haar medewerkers alle goeds voor de toekomst. De taak van algemeen directeur zal tijdelijk worden waargenomen door Jannelieke Aalstein, adjunct-directeur van Rotterdam Partners.

Rotterdam Partners is een samenwerkingsverband dat stuurt op het imago van Rotterdam en het promoten van de Rotterdamse regio nationaal en internationaal. Onder de vlag ‘Rotterdam. Make It Happen.’ werkt Rotterdam Partners samen met de gemeente, het Havenbedrijf, de Erasmus Universiteit, Rotterdam Festivals en Rotterdam Topsport, aangevuld met verschillende andere organisaties uit de stad.