Invesco Real Estate koopt winkelcentrum Entre Deux in Maastricht

UTRECHT - De internationale beleggingsmaatschappij Invesco Real Estate heeft het winkelcentrum Entre Deux gekocht van ASR Vastgoed Vermogensbeheer. Entre Deux ligt in het centrum van Maastricht. Het gaat om 12.000 verhuurbare m[sup]2[/sup] winkels, gelegen op drie niveaus. De parkeergarage en appartementen in het winkelcentrum behoren niet tot deze transactie. Q-Park is eigenaar van de garage en de appartementen zijn in particulier bezit.

UTRECHT - De internationale beleggingsmaatschappij Invesco Real Estate heeft het winkelcentrum Entre Deux gekocht van ASR Vastgoed Vermogensbeheer. Entre Deux ligt in het centrum van Maastricht. Het gaat om 12.000 verhuurbare m2 winkels, gelegen op drie niveaus. De parkeergarage en appartementen in het winkelcentrum behoren niet tot deze transactie. Q-Park is eigenaar van de garage en de appartementen zijn in particulier bezit.

Het winkelcentrum Entre Deux biedt onderdak aan dertig winkels, waaronder de modeketens Hennes & Mauritz, Zara, WE, Men at Work en New Yorker. Overige aanwezige retailers zijn onder andere Intertoys, Sabon, Xenos, DE Koffie en Kado en Cook & Co.
Entre Deux dankt haar naam aan haar ligging in het centrum van Maastricht, tussen de twee belangrijkste pleinen het Vrijthof en de Markt. Vanaf de herontwikkeling in 2006 heeft het prestigieuze winkelcentrum diverse prijzen gewonnen, zoals in 2008 de ICSC Award voor beste winkelcentrum in Europa.
Invesco Real Estate GmbH werd bij deze transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield, Boekel de Nerée en Mürlepartner. Financierder Aareal Bank Duitsland werd geadviseerd door Stibbe. Houthoff Buruma behartigde de belangen van ASR Vastgoed Vermogensbeheer.